Ons Bedrijf

Isoleren vraagt om een vakkundige aanpak. Het inspelen op uw specifieke eisen ten aanzien van de uitvoering van een isolatieproject is een zaak van know-how en ervaring.

Hebuflex Isolatietechniek B.V. is uiterst bekwaam in het isoleren van warmte- of koude afgevende voorwerpen en objecten. Ons bedrijf staat klaar met een vakbekwaam team voor degelijke en snelle uitvoering van alle voorkomende isolatie- en plaatwerkzaamheden.

Daarbij volgen wij de laatste ontwikkelingen op isolatiegebied. Tevens zorgen wij ervoor dat onze machines up-to-date blijven. Voortdurend zoeken wij nieuwe mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk en daardoor kostenbesparend te kunnen werken.

We beschikken over alle faciliteiten en vakbekwame medewerkers van alle niveaus om de werkzaamheden volledig in eigen beheer te kunnen uit voeren. Wij garanderen dan ook een betrouwbare planning en constante kwaliteit. Ons beleid is erop gericht een goede prijs/kwaliteitsverhouding te leveren, waarbij veiligheid en service hoog in het vaandel staan.

Wij vervaardigen in eigen atelier hittebestendige isolatie matrassen ten behoeven van appendages, uitlaatgassenleidingen, ovens, kanalen e.d.
Kortom, wij bieden u een totaalpakket van thermische-, akoestische- en koel-isolatie.

Hebuflex Isolatietechniek B.V. is bepaald geen ‘groentje’ in de branche: al meer dan 60 jaar zijn wij actief in o.a. scheepsbouw, industrie, tuinbouw, utiliteitsbouw, apparatenbouw, jachtbouw.

Met belangstelling zien wij uw reactie voor advies of aanvraag voor een scherpe vrijblijvende offerte graag tegemoet. Bellen, emailen is ook mogelijk.

Hieronder kunt u naar een foto van een van onze laatste opdrachten kijken.